Grindstugan i media

Vi är så klart glada och stolta när Grindstugan genom åren blivit uppmärksammad i media för sin fantastiska personal och verksamhet. 

Kull på två hjul
Barnen leker kull – på cykel. Och följa John och en variant på dansstopp. Häng med till Grindstugans förskola på Värmdö dit barnen får ta med egna cyklar.
Forskolan.se 10 september 2018

Grindstugan lider inte av #pressatläge
Vår personal berättar mer om hur det är att arbeta på Grindstugan och varför de trivs så bra.
MittiVärmdö 8 april 2018

Året  pedagog 2016
För andra gången blir en av Grindstugans personal utsedd till årets pedagog! Det är vår nuvarande förskolechef och pedagog Michael som då blev utsedd till årets pedagog 2016 i Värmdö kommun.
NvP 7 december 2016


Mångfald bland förskolans personal
Grindstugan uppmärksammas som ett positivt exempel då vi har en högre andel män än genomsnittsförskolan i Värmdö kommun. Personalen beskriver varför det är positivt för verksamheten med en mer jämn könsfördelning bland pedagogerna.
NvP 30 maj 2014

Årets pedagog 2014
Hélen Österby, som tog över som förskolechef på Grindstugan 2013, kom in i verksamheten med ett driv och tydligt ledarskap som smittade av sig på oss alla och också gjorde att hon blev utnämnd till årets pedagog 2014. Idag har Hélen återvänt till sin födelseort Halmstad, men har fortfarande tät kontakt med förskolan och personalen vilket vi så klart är glada över.
NvP 30 maj 2014