Vår personal

Vi har en förskolechef som delar sin tid mellan administration och arbete ute i barngruppen. Varje avdelning har en avdelningsansvarig förskollärare som arbetar tillsammans med våra duktiga barnskötare för att göra varje dag innehållsrik, glädjefylld och trygg för våra barn.

  • Michael Andersen, förskolechef och förskollärare på Grindstugan

    Michael Andersen

    FÖRSKOLECHEF, FÖRSKOLLÄRARE

    Sedan tonåren har jag varit intresserad av människans utveckling vilket ledde mig till vuxenpsykiatrin efter gymnasiet och sen till barnomsorgen efter min utbildning som socialpedagog i Danmark.

  • Jessica Levinson, förskollärare på Grindstugan

    Jessica Levinson

    FÖRSKOLLÄRARE

    Jag vill bidra till att ge alla barn en bra första tid i livet. Mitt intresse för att arbeta med barn började i mitt engagemang som familjehem och för att alla barn inte växer upp under helt trygga former.

  • Johan Ununger, barnskötare på Grindstugan

    Johan Ununger

    BARNSKÖTARE

    Jag halkade in på detta genom en vän som jobbade på skola, var lite tveksam till en början men insåg att det var riktigt kul och att jag hade en naturlig fallenhet för detta yrke.

  • Alexander Henriksson, förskollärare på Grindstugan

    Alexander Henriksson

    FÖRSKOLLÄRARE

    Jag blev pedagog för att barn lär sig i alla situationer och det är fantastiskt att fånga det lärandet och utmana dem vidare.

  • Aylya Avelind, barnskötare på Grindstugan

    Aylya Avelind

    BARNSKÖTARE

    Jag började som vikarie när jag var 18 år, utan en tanke på att bli pedagog på heltid. Men efter ett tag tyckte jag att det var roligt och lärorikt så när möjligheten dök upp för att studera till barnskötare så tog jag chansen.

MÅNGFALD BLAND FÖRSKOLANS PERSONAL

Grindstugan uppmärksammas som ett positivt exempel då vi har en högre andel män än genomsnittsförskolan i Värmdö kommun. Personalen beskriver varför det är positivt för verksamheten med en mer jämn könsfördelning bland pedagogerna.